به گزارش اداره ارتباطات و امور بینالملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، حجتالاسلام دکتر اشرفی با اشاره به اهمیت مقوله فرهنگ در رشد و اعتلای جامعه، گفت: توسعه فرهنگی منجر به خودباوری در جامعه میشود، و این مسئله خود در شکلگیری و هویت فرهنگی جامعه نقش مهمی را ایفا میکند.
وی افزود: امروزه یکی از شاخصهای اصلی توسعه پایدار، توسعه فرهنگی است و دستیابی به توسعه فرهنگی با توجه به وسعت این عرصه و تغییر و تحولات سریعی که در آن در حال شکلگیری است جز با مدیریت صحیح در این حوزه امکانپذیر نیست.
حجتاسلام دکتر اشرفی اظهار داشت: کمیسیون فرهنگی و ایثارگران شورای اسلامی شهرقدس در اجرای مصوبات شورا و حمایت از سازمان فرهنگی شهرداری جهت برگزاری برنامههای فرهنگی و به منظور بررسی و شناخت کمبودها، نارساییهای اجتماعی، فرهنگی و زیست شهری، ارائه طرحها و پیشنهادات عملی در زمینه رفع آنها و همکاری با سایر ارگانها و سازمانهای فرهنگی، تمام همت خود را به کار بسته و در این گذار اقدامات و فعالیتهای بسیاری انجام داده است.
وی عنوان کرد: از مردادماه تا پایان فروردین ۱۷ جلسه در کمیسیون فرهنگی و امور ایثارگران شورای اسلامی شهرقدس برگزار شده که در این جلسات موضوعات مختلف اجتماعی و فرهنگی مورد بحث و تصویب قرار گرفته است. تصمیمات اتخاذ شده در خصوص اجرای برنامههای شهرداری (سازمان فرهنگی و ورزشی)، هماهنگی و همکاری با ادارات و نهادها در اجرای برنامههای مشترک و تامین نیازهای اجرای برنامهها از اقداماتی بوده که در این مدت انجام شده است.
رئیس کمیسیون فرهنگی و امور ایثارگران شورای اسلامی شهرقدس گفت: افزایش سرانههای فرهنگی و آموزشی از اولویتهای شورای دورره ششم است، متاسفانه زیرساختهای فرهنگی و آموزشی شهرستان قدس متناسب با جمعیت آن نیست که در این خصوص با اختصاص بخشی از اراضی تحت تملک شهرداری جهت احداث فضاهای آموزشی و مساعدت اداره آموزش و پرورش و نیز خیرین مدرسهساز، ساخت چند مدرسه را طی سالهای آینده هدفگذاری کردهایم که با احداث و بهرهبرداری از این مدارس بخش قابل توجهی از کمبود سرانههای آموزشی شهرستان قدس جبران خواهد شد.
حجتالاسلام دکتر اشرفی عنوان کرد: تشکیل کارگروهها و استفاده از نظرات و دیدگاههای افراد شاخص فرهنگی و ایثارگران، بازدید و سرکشی از خانواده شهدا و ایثارگران، دعوت از آزادگان و ایثارگران و خانوادههای شهدا در صحن علنی شورای شهر، برنامهریزی و مساعدت مالی به برنامهها و همایش ملی و مذهبی از دیگر اقدامات کمیسیون فرهنگی در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۰ بوده است.