پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
  • تاريخ :
     ۱۳۹۹/۰۶/۲۰
گزارش تصویری از تعویض چمن مصنوعی زمین فوتبال كاووسیه

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهندس مسعود مختاری در تشریح جزئیات پروژه بازسازي و تعویض چمن مصنوعی زمین فوتبال کاووسیه، گفت: پس از جمع‌آوری چمن فرسوده و انجام اقداماتی از قبیل پاکسازی و جمع‌آوری نخاله در این زمین، عملیات تعویض و اجرای چمن مصنوعی زمین فوتبال کاووسیه با رعایت کامل استانداردها اجرا شده و از مواد سیلیس و گرانول برای افزایش استحکام و ارتقای سطح کیفی چمن مصنوعی استفاده شده است.

وی با بیان اینکه تعویض چمن مصنوعی زمین فوتبال کاووسیه به منظور جلب رضایت و رفاه حال ورزشکاران و افزایش سطح کیفی این زمین فوتبال انجام شد، افزود: مدیریت‌ شهری قدس از ابتدای دوره پنجم شورای اسلامی همواره در صدد احداث مجموعه‌های فرهنگی، ورزشی و تفریحی مختلف بوده که بحمدالله پیشرفت قابل قبولی در این زمینه داشته است و مساله افزایش سرانه ورزشی شهرقدس را با جدیت و نگاه ویژه‌ای پیگیری می‌کند.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

6.1.7.0