جمعه, 10 فروردين 1403
     ۱۴۰۱/۱۱/۰۴
به مناسبت ایام ولادت حضرت زهرا(س) و هفته گرامیداشت مقام زن و مادر برگزار شد؛
تجلیل از بانوان مجموعه مدیریت شهری قدس
به مناسبت ایام ولادت باسعادت حضرت فاطمه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها و هفته گرامیداشت مقام زن و مادر، مراسم تجلیل از بانوان شاغل در مجموعه مدیریت شهری با حضور شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی، معاونین و مدیران سازمان‌های شهرداری، معاون فرهنگی سپاه شهرستان و جمعی از بانوان پرسنل مجموعه مدیریت شهری در سالن همایش‌های سازمان آتش‌نشانی شهرداری قدس برگزار شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، در این مراسم مهندس شهلی شهردار و خانم یوسفی رئیس کمیسیون ورزش، جوانان و امور بانوان شورای اسلامی شهر در سخنانی به جایگاه مهم و برجسته زنان در رشد و اعتلای خانواده و جامعه پرداخته و از خدمات و تلاش‌های ارزنده بانوان شاغل در مجموعه مدیریت شهری تقدیر کردند.

در پایان این مراسم نیز با اهدای لوح سپاس از بانوان شاغل در شورای اسلامی و شهرداری قدس تجلیل به عمل آمد.

6.1.7.0
    V6.1.7.0