۱۴۰۱/۰۸/۱۱
رزمایش زیستی با محوریت مقابله با بیماری تب كریمه كنگو در شهرقدس برگزار شد
همزمان با هفته پدافند غیرعامل، رزمایش زیستی با محوریت مقابله با بیماری تب کریمه کنگو (CCHF) با مشارکت ستاد پدافند غیرعامل، سازمان آتش‌نشانی و حوزه خدمات شهری شهرداری، شبکه بهداشت، اداره دامپزشکی، هلال احمر، اورژانس و نیروی انتظامی در شهرقدس برگزار گردید.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، در ادامه برگزاری سلسله رزمایش‌های پدافند غیرعامل در شهرستان قدس، رزمایش زیستی با محوریت مقابله با بیماری تب کریمه کنگو (CCHF) با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و امدادی و با حضور حسین چناقچی رییس شورای اسلامی شهرستان قدس برگزار شد.

بر اساس سناریوی پیش‌بینی شده، پس از اعلام بروز تب کریمه در یک واحد دامداری به مرکز پیام سازمان آتش‌نشانی، تیم‌هایی از سازمان آتش‌نشانی، شبکه بهداشت، دامپزشکی، نیروهای خدمات شهری و هلال احمر، مدیریت بحران، پدافند غیرعامل، اورژانس و نیروی انتظامی به محل اعزام شدند.

در ادامه پس از بررسی و ارزیابی ابعاد حادثه توسط تیم‌های کارشناسی و عملیاتی، هر یک از تیم‌های عملیاتی اقدام به قرنطینه نمودن محل حادثه، سم‌پاشی محل دامداری و ساختمان کارگران، ایمن‌سازی محیط و پیشگیری و پایش بیماری در جمعیت انسانی اقدام کردند.

تب کریمه کنگو یک بیماری حاد تب‌دار و خون‌ریزی دهنده است که از طریق گزش کنه یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می‌شود. تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو که در انسان، بیماری شدیدی همراه با مرگ و میر ایجاد می‌کند، طی سال‌های اخیر در نقاط مختلف جهان و نقاطی از ایران شیوع یافته است.