۱۴۰۱/۰۸/۰۹
بازدید مسئولان ارشد مدیریت شهری از باشگاه فرهنگی - ورزشی شهرداری قدس
پیروزی ۳ بر ۲ تیم فوتبال شهرداری قدس در مقابل راه‌آهن تهران
سعید شهلی شهردار قدس به همراه سعید ندیری رئیس و اصلان مهینی عضو شورای اسلامی، ابوالفضل بهرامی مدیر منطقه ۲ و معاونت ورزش سازمان فرهنگی - ورزشی شهرداری با حضور در باشگاه فرهنگی - ورزشی شهرداری قدس، ضمن تماشای دیدار تیم‌های فوتبال شهرداری و راه‌آهن تهران که با پیروزی ۳ بر ۲ تیم میزبان همراه بود، در جریان روند برگزاری مسابقات فوتبال تیم شهرداری و وضعیت امکانات این باشگاه قرار گرفتند.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهندس شهلی شهردار قدس در این بازدید گفت: خوشبختانه اعضای شورای اسلامی و مجموعه مدیریت شهری با یک برنامه‌ریزی جامع سعی در ارتقای سطح ورزش شهرقدس دارند که در همین راستا چند زمین ورزشی مثل زمین چمن مصنوعی و زمین والیبال ساحلی در هفته دولت سال جاری به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: همچنین یک زمین تنیس در بوستان آزادگان کلنگ‌زنی شد و پروژه‌های ورزشی دیگری نیز در دست اجراست که در جهت توسعه زیرساخت‌های ورزشی و ترویج امر ورزش اجرایی می‌شود.

مهندس شهلی با اشاره به وجود استعدادهای ورزشی فراوان در شهر قدس بیان کرد: همچنین سعی داریم در راستای حمایت از ورزشکاران، سطح باشگاه فرهنگی - ورزشی شهرداری را در رده‌های برتر فوتبال، در سطح کشوری ارتقا بخشیم.

شهردار قدس در این بازدید، دستور تامین لباس و لوازم ورزشی مورد نیاز تیم فوتبال شهرداری را به معاون ورزش سازمان صادر کرد.

سعید ندیری و اصلان مهینی به عنوان نمایندگان مردم در شورای اسلامی نیز با اشاره به تخصیص اعتبارات مناسب ورزشی در بودجه سال ۱۴۰۱ در جهت افزایش سرانه ورزشی و ارتقای زیرساخت‌های مناسب ورزشی، بر حمایت شورای اسلامی از حوزه ورزش و ورزشکاران تاکید کردند.

گفتنی است، مسئولان مدیریت شهری در این بازدید به تماشای دیدار مسابقه تیم‌های فوتبال شهرداری قدس و راه‌آهن تهران نشستند که این مسابقه با نتیجه ۳ بر ۲ تیم به نفع تیم شهرداری قدس به پایان رسید.