۱۴۰۱/۰۷/۰۲
پیام مجموعه مدیریت شهری قدس به مناسبت هفته دفاع مقدس
شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قدس با انتشار پیامی به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس، یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را گرامی داشتند.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، متن این پیام بدین شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

امروز ۴۲ سال از آغاز دفاع مقدس ملت بزرگ ایران در برابر هجوم نابرابر و وحشیانه دشمن بعثی به کشور عزیزمان می‌گذرد؛ جنگ تحمیلی‌ای که در یک سوی آن، نیروهای تا بن دندان مسلح دشمن با حمایت قدرت‌های استکباری ایستاده بودند و در سوی دیگر، ملتی مجاهد و مظلوم که ایثارگرانه پای حراست از ارزش‌ها و آرمان‌های خود ایستاد و اجازه نداد حتی یه وجب از خاک ایران اسلامی جدا گردد.

در شرایطی که انقلاب نوپای ایران شکل گرفته بود، دشمنان در طمع دست‌درازی و غارت این سرزمین، حمله گسترده‌ای را به مرزهای ایران اسلامی آغاز کردند که مردم عزتمند با ایثار و فداکاری جلوه‌های زیبایی را به نمایش گذاشته و دفاع‌مقدس را به یکی از افتخارات ماندگار تاریخ ایران به ثبت رساندند.

آرامش و امنيت امروز کشور مرهون مجاهدت‌های دلاورمردانی است که خون خود را نثار این راه مقدس نمودند و امروز وظیفه ماست که با پاسداشت و زنده نگه‌داشتن یاد و نام شهدای عظیم‌الشأن، پیام حماسه دفاع مقدس را به گوش جهانیان و نسل‌های آینده برسانیم.

اینجانبان ضمن گراميداشت ياد و خاطره امام راحل، شهيدان والامقام دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی و تبريك هفته دفاع مقدس، توفيق روزافزون آحاد مردم شريف ايران اسلامی بويژه مردم شهيدپرور شهرقدس را در پاسداری از عزت و اقتدار کشور و ادامه مسير پرافتخار شهدا، ايثارگران و آزادگان از خداوند منان مسئلت می‌نماییم.