۱۴۰۱/۰۶/۲۶
همایش بزرگ پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در شهرقدس برگزار شد
همزمان با اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین علیه‌السلام، همایش بزرگ پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی با حضور آیت‌الله سید احمد خاتمی عضو مجلس خبرگان، حجت‌الاسلام جوکار امام جمعه شهرستان و خیل عظیم عزاداران حضرت سیدالشهدا (ع) در شهرقدس برگزار شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، در این آیین مذهبی عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) که توفیق حضور در مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی را نداشتند، با حضور پرشور در مراسم پیاده‌روی روز اربعین که از میدان امام حسین (ع) به سمت مصلی بزرگ شهر برگزار شد، به قرائت زیارت اربعین و سوگواری پرداختند.

در این مراسم حضرت آیت‌الله سید احمد خاتمی عضو مجلس خبرگان و حجت‌الاسلام جوکار امام جمعه شهرستان به سخنرانی پرداختند و در پایان نیز مراسم اقامه نماز و سفره احسان حسینی برپا شد.